Nieuws Curaçao

Zaak Maximus niet live uitgezonden

Zaak Maximus niet live uitgezonden

UPDATE 2:
Monster getuigt tegen Fonseca
‘Duizend procent zeker’ is de moordenaar van Helmin Wiels, Elvis ‘Monster’ Kuwas dat de opdracht om de politicus te vermoorden via Burney ‘Nini’ Fonseca kwam. Dat heeft hij vanochtend gezegd tijdens de eerste dag van de inhoudelijke behandeling van de zaak Maximus. ,,Ik heb Nini in het begin beschermt. Maar hij is een smeerlap. Simpel zat. Daarom bescherm ik hem niet meer”, zei Monster. Hij wil niet langer liegen zegt hij. Kuwas liegt al vier jaar lang tegen zijn kinderen dat hij op zijn werk is. Ook vanmiddag gaat de inhoudelijke behandeling nog verder. Vrijdag is de tweede zittingsdag.

UPDATE 1:
Elvis ‘Monster’ Kuwas is aangekomen bij de rechtbank. De moordenaar van Helmin Wiels is aanwezig bij de inhoudelijke behandeling van de zaak Maximus. Deze gaat over de opdrachtgevers van de moord op Helmin Wiels in 2013. Waarom Kuwas aanwezig is, is niet duidelijk. Vandaag gaat vooral over Burney ‘Nini’ Fonseca. Hij wordt gezien als tussenpersoon tussen de opdrachtgevers en uitvoerder van de moord. Fonseca is bij de zaak aanwezig door middel van een videoverbinding.

De zaak Maximus wordt niet live uitgezonden. Dat schrijft de Extra. Vandaag is de eerste dag van de inhoudelijke behandeling van zaak over de opdrachtgevers van de moord op Helmin Wiels in 2013. Burney ‘Nini’ Fonseca moet vandaag voor komen. Hij wordt gezien als tussenpersoon tussen de opdrachtgevers en uitvoerders van de moord. Fonseca is bij de zaak aanwezig door middel van een videoverbinding. De inhoudelijke behandeling van de zaak Magnus werd wel live uitgezonden. Vrijdag is de tweede dag van de inhoudelijke behandeling.

Deel dit artikel