Nieuws Curaçao

Passionistas Pop-Up Fair: Handmade & Homemade With Love

Passionistas Pop-Up Fair: Handmade & Homemade With Love

Willemstad – Op 4 maart organiseert Passionistas de vierde editie van de Passionistas Pop-Up Fair met als centrale thema ‘Handmade & Homemade With Love’. De fair vindt plaats in Hofi Cas Cora tussen 15:30 en 19:30.

Tijdens deze fair zullen passievolle crafters en foodies hun handgemaakte producten en homemade eten aanbieden. Voor de kinderen is er face painting en kinder spelletjes of zij kunnen een  creatieve workshop volgen. De entree voor de fair is Naf 5 en voor kinderen tot 12 jaar is het gratis.

Bezoekers van de fair kunnen genieten van een gezellige (na)middag onder het genot van een lekker eten, drinken en sfeervolle muziek van DJ Philly-M. Passionistas Pop-Up Fair biedt ook een podium aan het platform Lebombo: Spoken Word & Poetry, die de aanwezigen zal entertainen met hun inspirerende woorden.

Passionistas organiseert evenementen en participeert in projecten, die passievolle en creatieve individuen een platform bieden en de mogelijkheid om te netwerken en eventueel een samenwerking aan te gaan. Voor meer informatie over de filosofie van Passionistas, details over de fair en een sfeerimpressie van de vorige edities, kan men de Facebookpagina bezoeken: www.facebook.com/passionistascommunity. Er kan ook gebeld worden naar het telefoonnummer 517-6513 of men kan mailen naar info.passionistas@gmail.com.

Deel dit artikel