Geen categorie

Koningsdag 2017 in Punda

Op Koningsdag kleurt ook Punda traditiegetrouw oranje. Voor de 25e keer dit jaar organiseert Dutch Dream Special Events koningsdag in Punda, Curaçao.

Op Donderdag 27 April biedt de stad een breed scala aan activiteiten en evenementen voor jong en oud. Van rondstruinen op de gigantische koningsmarkt tot aan dansen op typische Curaçaose muziek….het kan allemaal!

Een selectie van de activiteiten in Punda op Koningsdag 2016:

Kinderkoningsdag & markt – Wilhelminapark 

08:00 – 14:00

Speciaal voor de kids is er een kinderkoningsdag in het Wilhelminapark met allerlei activiteiten, een open podium en een kindertheater door theaterhuis Plott. Ook is er een special kinderkoningsmarkt waar de kinderen hun eigen speelgoed kunnen verkopen.

Kroontjesfeest – Wilhelminaplein, Postkantoor, Plaza Jojo Correa, Gouverneursplein

08:00 – 14:00

Voor 5000 kinderen zijn er speciale kroontjes gedrukt waarmee ze gratis ijs, popcorn, cadeautjes, drinken en nog meer kunnen halen! Het kroontje hebben sommige kinderen al ontvangen in de postbus, anderen kunnen het halen bij het Wilhelminaplein..

Koningsmarkt – Punda

06:00 – 18:00

Elk jaar is de koningsmarkt het grootste onderdeel van de Koningsdag! Dit jaar staan er zo’n 350 stands door heel Punda van de handelskade tot aan het Wilhelminaplein. De meest uiteenlopende producten worden verkocht, dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Domino Tournament – Gouvernementsplein

10:00 – 18:00

Domino wordt hier op Curaçao veel gespeeld en nu is er een heus tournament op het Gouvernementsplein!

Culturele Activiteiten en Live Optredens – Plaza Jojo Correa

09:00 – 18:00

De gehele dag zullen op Plaza Jojo Correa typische curacaose muziek en dansen te zien zijn. We hebben onder andere Tipiko Pasa Bon, Streanan Bailando, Roald Balentin, Toni Worrell, het UoC College of Music en nog veel meer op het programma staan!

Veiling voor de Stichting Kinderbescherming Curacao – Wilhelminapark

13:00-14:00

De Stichting Kinderbescherming Curaçao is al 70 jaar actief op ons eiland en komen op voor de rechten van het kind. Om de SKC te steunen, hebben we een veiling tijdens Koningsdag. De gehele opbrengst van de veiling gaat direct naar de Stichting Kinderbescherming Curaçao.

Kings Day Festival by Nachtwerk – Gouvernementsplein

15:00 – 22:00

Nachtwerk staat bekend om de tofste feesten hier op Curaçao.  In club 1850, Spoonz en op de Insulinde hebben ze bijna elke week feesten. Voor koningsdag pakken ze helemaal uit in het Wilhelminapark vanaf 15:00. Muziek, gezelligheid, top DJ’s en sfeer gegarandeerd!

Deel dit artikel